BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 20 August 2011

Ika Selamat Jalan To Be The BEST

Ika last yew bulan ni kita jumpa nanti x leh dah Ermmm Rindu laa aq ni Kat hg Hahahakxx....Aku Doa kan kat hg belajar bersunguh2 dan jgan Lwan Mak-pak lagi hg fikir dulu sebelum buat taw bukan nak megata tapi tu lah kenyetaan...Next year hg pulak PMR Buat suguh2 taw jgan poteng tAw aku sepak nnti klau ag wat lagi Ingat Pesanan aq....Nanti Klau blik cni lagi Call2 aq taw jagn wat Sombong lak..ni wat Dont no jew IsH2 truk tol....Ingat ika To Be The BeSt....huhuhuu ....(^__^)